Et tu, et tuSå kom det då, reportaget som vi väntat på. Med nyfikenhet, spänning och ett stort mått nervositet.

Ja, även jag *ler*. Jag är med i tidningen...läskigt och lite coolt! Det verkar vara på modet att intervjua sybloggerskor för jag är ju liksom inte den första som medverkat i reportage på den senaste tiden. I februari blev jag kontaktad av NTs & Correns nöjesbilaga PAUS som utkommer till prenumeranter varje lördag med en förfrågan om jag ville ställa upp på en intervju. De har en avdelning som kallas "STiL" där de särskilt brukar ta upp modereportage. De sökte en annan vinkling än vanligt och hade bestämt dig för att få fatt på någon inom sybloggvärlden föra att blogga lite barnmode. Intervjun skedde hemma hos mig den 8:e februari och idag, den 26:e mars, visade sig reportaget vara med. Jag har givetvis fått se ett första utkast vad gäller texten och kunnat säga till om något blivit direkt felaktigt. Jag känner mig helnöjd och tycker det blev ett kanonresultat. Tyvärr medföljer inte PAUS lösnummren, men alla NT- (Norrköpings Tidningar förövrigt) och Correnläsare har alltså kunnat läsa om min sömnad och mitt bloggande idag. Lite läskigt, men allra mest kul!


Innehållsförteckningen. Mössa i JNYdesigns molntyg, ett tyg som hela sybloggvärlden känner till tror jag. Men det finns ju många utanför den världen ;-)


Själva reportaget i den bakre delen utav tidningen. Gillar upplägget och tycker fotograf och redigerare fick till det mycket bra med kläderna. Tyvärr kan inte bilden förstoras för läsning.


Hmmm, jag fastnade visst också på bild på ett hörn. Tur jag städade syhörnan dagen innan ;-) Gör verkligen reklam för min egen sömnad. Har på mig en egensydd tröja och sitter och syr på en t-shirt till maken. Bjuder på bilden och mig själv ;-)

Med detta inlägg önskar jag en god fortsättning på helgen och hoppas alla njuter av vårvädret, för det måste väl alla ha nu eller hur?